Cum au petrecut românii de 1 Mai în Vama Veche

| 02 mai, 2014

Ziua muncii poate fi numita cu usurinta ziua marii evadari, pentru ca sute de mii de oameni au plecat in vacanta. Unii au mers intins, la munte sau la mare, in timp ce altii s-au oprit in parcurile si padurile de la marginea oraselor, pregatiti de un gratar.

Vremea a fost schimbatoare, dar pana la urma soarele a invins norii si a fost salutat cu muzica si aplauze pe litoral, unde petrecerile au inceput deja, si la Vama Veche, si in Mamaia. Oamenii stau relaxati pe plaja, sau la terase, pentru ca au in fata patru zile de vacanta.

In cautarea fericirii si a libertatii depline, sute de tineri au invadat plaja din Vama Veche. In aceste zile fac doar ce vor si singura lor grija este cum sa reziste la petrecere zi si noapte.

Pe plaja insorita din Vama, nimeni nu pare iesit in comun: unii fac exercitii de yoga, altii se lupta cu lada de bere sau dorm cu fata in nisip dupa petrecerile de miercuri noapte. 

Toate aceste nebunii fac inconjurul lumii, pentru ca in Vama vin acum si foarte multi straini, adusi de prietenii lor romani.

Dar Vama Veche poate fi si romantica, nu doar traznita. Dana si Ionut s-au cunoscut acum 14 ani pe plaja din Vama Veche, si tot aici ea a fost ceruta in casatorie. Acum au doi copii, ea are o afacere cu bijuterii hand made si el lucreaza intr-o banca. 

Cei doi vin in fiecare an pentru cateva zile, sa uite de griji. Acum au vrut sa fuga de acasa singuri, fara copii. Au dansat toata noaptea si joi vor pleca spre casa.

Iar joi, totul pare sa fi fost perfect in Vama Veche. Pana si Marea, chiar daca nu a fost foarte calda. Iar pentru joi seara, cluburile de pe plaja au pregatit petreceri pentru cei 10.000 de turisti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ