Cum comentează CTP gestul ELENEI UDREA din Parlament

| 09 feb, 23:38

Scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, gestul făcut de Elena Udrea după discursul din Parlament. „Exact chestia unui actor care, după o tiradă, face cu ochiul. Ieșirea din retorică, din poveste, cinică, distantă, pentru câteva secunde.”, a caracterizat scriitorul gestul Elenei Udrea.

Totul e în regulă... așa se transmite? Credeți că dacă o persoană dragă face gestul ăsta, așa îl interpretați? Nu are importanță semnificația, ci faptul că a găsit de cuviință să facă acest gest din cu totul alt registru de comportament, decât ce a vrut să pară la tribuna Parlamentului. Exact chestia unui actor care, după o tiradă, face cu ochiul. Ieșirea din retorică, din poveste, cinică, distantă, pentru câteva secunde.”, a declarat Cristian Tudor Popescu în direct la Digi24.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 feb, 12:52
Chris
CTP
La cita ura ai in tine,ai grija sa nu-ti musti limba.Te otravesti sigur!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ