Radu Banciu, despre Elena Udrea: Va deveni un fel de Varan mai blond, o plăpândă hermelină

| 10 feb, 09:19

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seară, discursul Elenei Udrea din Plenul Parlamentului, înainte ca deputații să voteze cele 6 cereri de urmărirea începerii penale și arestarea sa preventivă în dosarele Gala Bute și Microsoft.

„Discursul, cu accente de holocaust, ca la gestapo, o victimă a sistemului, a vorbit cu o fatalitate pe care nu i-o cunoșteam, avea ceva din discursul PSD-ist al lunilor trecute când cădeau ca surcelele și dădeau vina pe Băsescu. Ei bine, ea a dat vina pe toată societatea, mai puțin pe Traian Băsescu. Este deja aproape după gratii, la nici două luni de la încetarea mandatului lui Băsescu”, spune Banciu, conform B1tv.

Citește și:  ULTIMELE ORE DE LIBERTATE: Cererile de arestare ale Elenei Udrea, publicate în Monitorul Oficial

„Discursul este atât de împrăștiat, lamentabil, haotic, încât nu mai poți discerne. A vorbit despre toți martirii planetei, cărora li s-a adăugat și ea pe final, pentru că ea a fost curajoasă și n-a tăcut din gură, deși e condamnată pentru cu totul altceva. E ca atunci când, la școală, un elev foarte bine îmbrăcat și dintr-o familie bună, îți povestește cu lux de amănunte niște situații excepționale, numai pe lângă subiect”, a adăugat jurnalistul.

„Probabil Udrea va ajunge un fel de Iulia Timoșenko, trimițând mesaje din pușcărie, devenind un Dan Voiculescu mai simpatic, un fel de Varan mai blond, o plăpândă hermelină”, a punctat Radu Banciu.

Citește și:  TOLONTAN: În cazul Gala Bute suma e mică, dar miza pentru ELENA UDREA este foarte mare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ