Deputaţii au aprobat încă o cerere de arestare a ELENEI UDREA: Dosarul Microsoft

| 09 feb, 23:46

Camera Deputaţilor a aprobat, luni seară, cererea de urmărire penală în dosarul Microsoft în cazul Elenei Udrea, fiind înregistrate 243 voturi "pentru" şi 50 "împotrivă".

Deputaţii s-au pronunţat şi în privinţa acestei solicitări prin vot secret, cu bile, ca şi în cazul cererilor votate anterior.

Astfel, Camera a aprobat solicitarea procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, referitoare la formularea cererii de urmărire penală împotriva deputatului Elena Udrea, fost ministru al dezvoltării regionale şi turismului, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă, spălare de bani şi fals în declaraţii de avere, în dosarul nr.880/P/2014 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Este a doua cerere pe care deputaţii o aprobă, după ce ulterior au încuviințat solicitarea Parchetului General care a solicitat arestarea preventivă pentru deputatul Elena Udrea, în dosarul ”Gala Bute”.

După ce se publică această decizie a Camerei Deputaților în Monitorul Oficial, Elena Udrea va ajunge în arest pentru 24 de ore.

Votul final a fost 219 pentru și 102

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ