TOLONTAN: În cazul Gala Bute suma e mică, dar miza pentru ELENA UDREA este foarte mare

| 09 feb, 23:41

Jurnalistul Cătălin Tolontan a declarat, într-o intervenție telefonică la B1 TV, în contextul cererilor de arestare pe numele Elenei Udrea, că dacă aceasta va fi arestată, nu înseamnă că e și vinovată.

“Justiția trebuie să dovedească dacă e nevinovată”, subliniază jurnalistul. “În materie de justiție sunt un optimist paranoic, în sensul în care tot timpul am scris, și împreună cu colegii mei, credem în ideea de justiție, instituțiile și oamenii care încearcă să o aplice”, a adăugat acesta.

Despre discursul Elenei Udrea, jurnalistul susține că, în cazul Gala Bute suma e mică, dar miza pentru Elena Udrea este foarte mare.

În ceea ce privește audierea comisiei SRI din Parlament, Tolontan susține că se poate observa o slugărnicie, iar acest lucru nu este normal.

“Ceea ce s-a întâmplat în comisia SRI de astăzi, mai mult o confirmă pe Elena Udrea decât o infirmă; și anume că nu au pus niște întrebări elementare. Mi se pare că e anormal. Această slugărnicie a SRI nu e demnă pentru democrație. Parlamentarii ar fi trebuit să-l întrebe pe șeful interimar al SRI lucrurile elementare, cum ar fi, în dosarul Gala Bute, de ce SRI și DNA nu a făcut nimic”, a mai spus Tolontan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ