Cum comentează Sebastian Ghiţă demisia lui George Maior

| 28 ian, 18:21

Sebastian Ghiţă, deputat şi membru al Comisiei parlamentare de control a SRI califică demisia lui George Maior din fruntea Serviciilor Române de Informaţii drept un eveniment surprinzător care a lăsat o "mică îngrijorare" pentru toată lumea întrucât un om cu experienţa lui Maior este greu de găsit.

"Evenimentul deosebit, demisia domnului Maior ne-a luat pe toţi prin surprindere. (...) Dl Maior, un om extrem de respectat, un profesionat, un om care în ultimii 8 ani a gestionat acest domeniu extrem de bine şi care ieri a ales să-şi prezinte demisia dlui preşedinte Iohannis... Este rolul şi treaba Comisiei să verifice dacă toate procedurile, toate situaţiile create de această demisie sunt aplicate, dacă Serviciul funcţionează corect şi la parametri optimi, dacă avem o continuitate a grijii faţă de situaţiile deosebite care stau în jurul României", a declarat deputatul Sebastian Ghiţă, pentru România TV.

"Important este să ne reunim noi cei din Parlament şi să stabilim un calendar de acţiuni care să ne permită să verificăm felul în care se desfăşoară lucrurile la SRI în noua conjunctură şi vom decide în ce măsură şi când vom avea discuţii cu conducerea nouă a Serviciului. (...) Vom încerca să înţelegem ce s-a întâmplat cu dl Maior. Cooperarea, colaborarea cu dânsul a fost tot timpul aşezată sub auspiciile unei mari încrederi şi a tipului dânsului de personalitate. Greu ne închipuim cum, în România, o persoană va putea egala in experienţă, în cunoştinţe, în relaţiile internaţionale, în relaţiile cu celelalte servicii pe dl Maior. E şi o mică îngrijorare a noastră", a adăugat Sebastian Ghiţă.

Comisia parlamentară a SRI se va întruni, joi, de la orele 10,00, pentru a discuta situaţia creată după demisia lui George Maior.

Citeşte şi: IPOTEZĂ ŞOC în cazul DEMISIEI lui George Maior de la conducerea SRI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ