Cum îşi cheltuie banii cel mai bine plătit fotbalist din lume

| 30 mai, 2014

Lionel Messi a semnat un nou contract cu FC Barcelona şi va deveni cel mai bine plătit jucător de fotbal din lume, scrie Business Insider.

Starul Barcelonei şi al naţionalei Argentinei va primi 27 de milioane de dolari pe an, conform noului contract.

Pe lângă banii din fotbal, Messi mai câştigă 21,5 milioane de dolari pe an din contractele de publicitate cu Adidas, Gilette, Samsung, Gatorade şi alte firme.

De altfel, anul trecut, Messi a făcut 41,3 milioane de dolari, fiind depăşit la capitolul fotbalişti doar de Cristiano Ronaldo.

Pentru a realiza cât de important este Messi pentru FC Barcelona, trebuie precizat că argentinianul are o clauză de reziliere de 340 de milioane de dolari.

La capitolul ''cheltuieli'' ale lui Messi, nu pot fi înşirate prea multe extravaganţe, poate doar bolidul Maserati GranTurismo MC Stradale, în valoare de 295.000 de euro.

Business Insider scrie că, în ciuda averii, Messi este unul dintre cei mai discreţi fotbalişti din lume. Trăieşte într-o casă la marginea Barcelonei, cu familia extinsă, are un avion privat, pe care îl foloseşte însă rar, şi trăieşte o poveste de dragoste de mulţi ani cu o argentiniancă, cu care are un copil, Thiago.

Singurele momente în care Messi iese în evidenţă, cu excepţia celor de pe terenul de fotbal, sunt cele de la diverse gale şi decernări de premii, cum ar fi atunci când a câştigat Balonul de Aur şi a apărut într-un costum negru cu picăţele albe.

Business Insider scrie că, foarte probabil, faptul că este retras în viaţa privată îl ajută pe Messi deoarece, spre deosebire de rivalul său Cristiano Ronaldo, argentinianul este judecat doar după ceea ce face pe teren.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ