Cum opreşti un atac cardiac într-un minut!? Trebuie să ai acest ingredient în bucătărie

| 05 aug, 20:36

Problemele cardiace sunt imprevizibile insa atunci cand apar sunt periculoase. Bolile de inima sunt pe primul loc privind cauza de deces in SUA.

Boala cardiovasculara ucide mai multe vieti decat toate formele de cancer combinate, este principalul ucigas al femeilor. In timp ce una din 31 de femei americane moare din cauza cancerului la san in fiecare an, una din trei moare de boli de inima.

Este clar ca boala de inima este foarte infricosatoare. Sunt doua variante: ori mori, ori scapi. Doctorul American naturist, Christopher, a sustinut in cei 35 de ani de practica ai sai ca nu a pierdut niciun pacient din cauza atacului de cord. Deci, care este secretul? O reteta speciala care contine ardei iute relateaza  Organic Health.

Citeşte şi:  Bombă! Românii își ronțăie sănătatea! Semințele prăjite sunt toxice și pot produce INFARCT

Pentru a opri atacul de cord iminent, ia o ceasca de ardei iute. Puneti o lingurita de pulbere de ardei iute intr-o cana cu apa, amestecati si beti 5-10 picaturi. Daca starea nu se imbunatateste in 5 minute atunci mai bea 5-10 picaturi.

De ce ardeiul iute? Acesta controleaza ritmul cardiac si ajuta la ducerea sangelui prin partile cele mai importante ale corpului. In acest caz, buna circulatie este restabilita. Cea mai importanta parte a acestui lucru este ca ajuta la o recuperare rapida.

Tag-uri: ardei iute, infarct
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ