Cum să elimini fără durere pietrele din fiere sau ficat

| 14 iul, 2014

Fara alte cuvinte in plus, iata o reteta „blanda”, usor de aplicat si avand o durata extreme de redusa in raport cu gravitatea problemei si cu timpul in care boala s-a instalat in trup.

Ziua intai: se ia masa de pranz, insa nu si cina. Inainte de culcare se bea un amestec preparat din 100 ml ulei de masline si 100 ml de suc proaspat de lamaie, apoi se sta pe partea dreapta circa 20-30 de minute.

Ziua a doua: de dimineata se face clisma. In timpul zilei se bea numai apa fiarta putin, indulcita cu miere si cu un adaos de suc de lamaie. Seara se face din nou clisma.

Ziua a treia: de dimineata se face clisma. Pe parcursul zilei se consuma legume fierte si fructe. Dupa una dintre clisme vor incepe sa apara pietrele, adica sa se elimine. Daca dupa ultima clisma acestea nu vor aparea, atunci procedura se repeta dupa cinci zile. De mentionat ca, in orice situatie, procedura se repeta dupa doua saptamani.

O alta reteta naturista, foarte simpla, are o trimitere indirecta catre domeniul... culinar. Se ia 1 kg de radacina de patrunjel si se fierbe in 2 litri de apa, pana scade la 1 litru. Se beau 150 ml din aceasta „supa”, dimineata si seara, pe nemancate, apoi se sta in repaos total, pe partea dreapta 20 de minute. Tratamentul poate dura 3-4 luni, in functie de efectele ulterioare, observate de fiecare bolnav, dupa caz...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ