PREMIERĂ MEDICALĂ: Un ficat a fost transplantat pentru a doua oară

| 17 oct, 2014

Chirurgii din Hong Kong au transplantat cu succes un ficat care mai fusese transplantat în urma cu 11 ani, potrivit South China Morning Post.

Ficatul dat unui culturist în vârsta de 37 de ani a provenit de la un donator care primise organul cu 11 ani în urmă și care a decedat la 1 octombrie, la vârsta de 60 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Atât donatorul cât și primitorul erau infectați cu virusul hepatitei B.

Nu există nici o limită de vârstă în utilizarea ficatului pentru transplant, spre deosebire de rinichi sau inimă, a precizat șeful spitalului de chirurgie, profesorul Lo Chung-Mau, citat de South China Morning Post.

După operația de transplant, ficatul funcționează normal în corpul noului pacient, potrivit sursei citate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 oct, 2014
Larisa
LOCURI DE MUNCA
Locuri de munca de seriozitate maxima! 
Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi.
Detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:  [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ