Cum să îţi ştergi istoricul de pe Facebook

| 03 mar, 2014

Intri pe Facebook, urmaresti cateva conturi care te intereseaza, insa la un moment dat ai vrea sa o iei de la capat, sa ai un profil curat, fara ca prietenii tai sa vada ce te-a interesat, cu cine ai vorbit, ce like-uri ai dat si mai ales cui.

De fiecare data cand intri pe reteaua de socializare, toate informatiile care le cauti sunt inregistrate in Activity Log.

Ca sa stergi datele, este destul de usor. Te loghezi pe Facebook si dai click pe icon-ul din dreapta sus, pe Activity Log.

De acolo, dai “More” si apoi apesi pe “Search”. Iti vei vedea, astfel, toate cautarile de pe Facebook. Le vei putea sterge pe toate sau pe cele care nu mai vrei sa iti apara pe pagina de socializare.

Vestea proasta este ca va trebui sa faceti asta periodic, pentru ca nu exista un buton care sa opreasca inregistrarea cautarilor, scrie gadgetreport.ro.

Tag-uri: facebook
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ