Cum poţi schimba fotografiile din filmul tău “Facebook Look Back”

| 10 feb, 2014

De cateva zile, reteaua de socializare s-a umplut cu filmuletele “ Facebook Look Back” care spun povestea utilizatorilor de la momentul in care s-au inscris si pana in prezent.

Utilitarul lansat de Facebook si disponibil la adresa Facebook.com/lookback, genereaza un clip video care prezinta, intr-un slide-show insotit de coloana sonoara, cele mai interesante fotografii pe care le-ai postat pe reteaua sociala.

Pentru a realiza clipul video, Facebook a luat in calcul doua criterii principale – data postarii si numarul de like-uri si comentarii.

Multi utilizatori nu s-au aratat prea incantati de rezultatul selectiei din oficiu, scrie gadgetreport.ro.

Facebook a receptat criticile si a gasit o solutie. A instalat un buton de edit in dreapta sus, de unde poti controla imaginile pe care vrei sa le incluzi in filmuletul “Facebook Look Back”.

Nu trebuie decat sa intri pe adresa Facebook.com/lookback si sa dai click pe edit. Vei avea acces la toate fotografiile postate si le vei putea selecta pe cele care doresti sa apara in “Look Back”.

Odata selectate pozele, trebuie sa dai Update si Facebook va genera filmuletul “Facebook Look Back” in cateva momente.

Apoi, cu butonul de share, vei putea sa il postezi pe pagina ta de Facebook.

Tag-uri: facebook
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ