Cum a păcălit PRO TV 100.000 de oameni

| 03 feb, 2014

O pagina de facebook, creata pe 10 decembrie, prin care un tânăr spunea că are nevoie de 100.000 de like-uri ca să se poată însura cu fata pe care o iubeşte, s-a dovedit a fi, de fapt, una de promovare a noului serial care va avea premiera în luna februarie, la Pro Tv. Oamenii au început să-şi retragă like-urile după ce a fost dezvăluit acest lucru.

La mijlocul lunii decembrie, a fost creată pagina de facebook Alex Puică, prezentată ca aparţinând unui tânăr ce vrea să strângă 100.000 de Like-uri pe Facebook, ca să-i poată convinge astfel pe părinții iubitei lui să-i dea permisiunea de a se căsători cu aceasta. Şi vedetele trustului PRO, Cabral şi Radu F. Constantinescu şi-au îndemnat, luna aceasta, cititorii să îl ajute pe băiat cu un like.

Pagina avea initial 99.116 de like-uri strânse, însă, de când fotografia de profil a paginii a fost schimbată cu titlul noului serial anunţat de Pro Tv, 2000 de persoane şi-au retras like-ul în mai putin de 14 ore.

Citeşte mai multe pe B365.ro.

 

 

Tag-uri: facebook, Pro TV
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ