Unul dintre cei mai longevivi oameni de la PRO TV părăseşte trustul

| 07 mar, 2014

Epurările de la Pro TV continuă. Încă un manager de top se desparte de Grupul PRO. Este vorba despre Doina Gradea, Directorul canalului Pro TV Internațional. Ea lucra în PRO din 1992, fiind unul dintre cei mai „longevivi” oameni din grup.

Plecarea Doinei Gradea s-a petrecut astăzi, în urma unei discuții tensionate cu Directorul General, lituanianul Aleksander Cesnavicius, potrivit surselor Reporter Virtual.

Doina Gradea abia revenise, de câteva zile, din concediu de odihnă. Ea se afla în fruntea Pro TV Internațional de aproape 10 ani, din 2004.

Înainte, Doina Gradea a fost Producător General în Pro TV și unul dintre oamenii de bază ai lui Adrian Sârbu, alături de care acesta a construit grupul PRO. A fost, timp de 4 ani, și asistenta boss-ului PRO.

RV scria, pe 17 februarie, despre faptul că atmosfera la Pro TV este una din ce în ce mai tensionată. Noul Director general, lituanianul Alexander Cesnavicius, și-a făcut o țintă din oamenii considerați „ai lui Adrian Sârbu”, pe care îi execută unul câte unul. De fapt, este în curs o întreagă operațiune de schimbare a managementului, o adevărată „vânătoare de vrăjitoare”.

Potrivit surselor Reporter Virtual, Aleksander Cesnavicius are o listă cu cel puțin 15 manageri de top care trebuie să părăsească compania până la sfârșitul lunii martie.

O primă victimă a fost Maria Apostol, cunoscută în PRO drept „mâna dreaptă a lui Adrian Sârbu”, fostă Marketing & Corporate Affairs Director la Pro TV. I-au urmat Cosmin Ion, CEO Media Pro Entertainment, apoi mama acestuia, Ruxandra Ion, cunoscută în PRO și drept „mama telenovelelor”.

Doina Gradea a postat și un mesaj pe Facebook:

„Azi am inchis un capitol important pentru mine. Am avut mult noroc in viata si viata mi-a oferit tot ce se poate mai bun: oameni, intamplari, profesie. Si acum chiar cred in continuare ca de aici incolo se deschide un nou capitol frumos. Hakuna Matata, adica e ok! Chiar va fi ok”.

De ce „Hakuna Matata”? Adică „nicio problemă”, în swahili, limbă vorbită pe zone întinse din Africa de Est? Pentru că Doina Gradea tocmai revenise din Tanzania și Zanzibar, din concediu – așa cum am spus mai sus – de unde a postat poze pe contul său de pe rețeaua de socializare (foto).

Contactată de Reporter Virtual, Doina Gradea a confirmat despărțirea de grupul PRO, dar a refuzat să facă orice comentariu despre motive.

Tag-uri: doina gradea, Pro TV
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ