Cel mai important post TV din România este de vânzare

| 07 ian, 2014

Cel mai important post de televiziune din România, după încasări şi audienţe, este de vânzare. Grupul CME, proprietarul Pro TV, discută cu alţi doi jucători importanţi de pe piaţa media românească vânzarea postului Pro TV. Postul este evaluat de proprietari la 150-200 de milioane de euro.

Grupul american CME sondează posibilitatea vînzării companiilor și mărcilor sale din România. Există discuții de tatonare cu mai multe companii, avînd ca subiect nava amiral, canalul ProTV, pentru care au fost contactați RCS&RDS și turcii de la Dogan, deținătorii Kanal D în România. Conform estimărilor CME, pe ProTV ar putea să obțină undeva între 150 și 200 de milioane de euro, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său.

Studiourile Buftea sînt și ele de vînzare, Cristi Burci fiind principalul favorit, după ce a cumpărat PrimaTV și vrea să-și consolideze o bază de producție care să deservească mai multe televiziuni.

În privința radiourilor ProFM și InfoPro, ultimul atractiv din perspectiva licenței naționale, există un interes din partea lui Sebastian Ghiță și a grupului elvețian Ringier.

Informaţia a fost vehiculată şi de reportervirtual.ro.

Ştirea privind eventuala vânzare a celui mai important post TV post decembrist vin în urma demisiei directorului executiv al postului, Elena Petre ,care a părăsit compania de la 1 ianuarie 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ