Adrian Sârbu bagă în faliment agenţia de turism a trustului Pro

| 14 dec, 2013

Agenţia de turism a trustului Media Pro, controlată indirect de Adrian Sârbu, şi-a cerut falimentul, informează ECONOMICA.net.

Firma Promenade este agentul de turism pentru cel mai important trust media din România, Media PRO, aici fiind incluse şi Pro TV, Info Pro, Media Pro Pictures sau Media Pro Studios, aşa cum reiese din prezentarea firmei chiar pe website.

Societatea a depus pe 12 decembrie o cerere de intrare în insolvenţă la Tribunalul Bucureşti. Datele de la Registrul Comerţului arată că firma este deţinută de Teleferic Prahova (75%) şi un asociat persoană fizică (25%).

Despre societatea Teleferic Prahova, Evenimentul Zilei a scris că este controlată indirect, de către omul de afaceri Adrian Sârbu, care operează telecabina din Bușteni, telecabina din Sinaia și alte șase instalații de tip telescaun sau teleschi din Sinaia, Bușteni și Predeal. Citeşte mai multe AICI.

Agenţia de turism a trustului PRO a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 868.000 de euro şi o pierdere de 33.000 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ