ProTv se mută din Pache Protopopescu. O altă televiziune îi ia locul

| 10 mar, 2014

Mişcări mari de trupe în televiziunile din România! Redacţia ProTV pleacă din sediul în care a funcţionat din 1995 încoace. Clădirea din Pache Protopopescu nu va rămâne mult timp goală, "bossul" Prima TV, Cristi Burci, şi Adrian Sârbu, proprietarul "turnului", bătând palma pentru o colaborare, scrie ziarulring.ro.

După ce au preluat staţia ProTV, americanii de la Central European Media Enterprises au trecut la mutarea întregului personal din vechiul sediu aflat în Bulevardul Pache Protopopescu. Redacţia şi personalul auxiliar vor funcţiona în câteva clădiri construite chiar în spatele turnului televiziunii şi care aparţin actualilor proprietari. Acţiunea se desfăşoară chiar în aceste zile, însă va dura, aceasta făcându-se pe etape.

Imediat ce fostul sediu ProTV va fi eliberat, o altă televiziune îşi va stabili "cartierul general" acolo. Surse bine informate spun că Adrian Sârbu, cel care este proprietarul clădirii în care a funcţionat până acum ProTV, s-a înţeles cu Cristi Burci, actualul patron al postului Prima TV, staţia care se află acum în Pipera urmând să se mute în Pache Protopopescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ