Imperiul PRO se clatină. A plecat omul care a adus cei mai mulţi bani trustului

| 27 feb, 2014

Ruxandra Ion, mama telenovelelor a plecat de la ProTv.

Ruxandra Ion, “mama telenovelelor”, a fost îndepărtată din grupul Pro TV. La fel Cosmin Ion, șeful MediaPro Entertaintent, informează Pagina de Media.

Despărțirea celor doi de grupul Pro TV a avut loc ieri, după o discuție cu Aleksandras Cesnavicius, șeful operațiunilor CME din România.

Ruxandra Ion a venit în Pro TV încă de la începuturile stației. Prima producție făcută la Pro TV a fost emisiunea pentru copii Abracadabra. Ulterior, a lansat și a condus canalul Acasă TV. A coordonat toate telenovelele lansate de stație, precum Numai iubirea (primul serial de acest gen), Inimă de țigan, Regina și State de România. În ultima perioadă, Ruxandra Ion coordona, practice, toate producțiile de ficțiune ale grupului Pro.

La sfârșitul anului trecut, Ruxandra Ion și-a deschis o școală de talente - TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Academia de talente a Ruxandrei Ion va include cursuri de actorie, regie şi producţie TV şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil.

Cosmin Ion conducea Media Pro Entertainment, entitate care reunea producția TV pentru posturile din grup: fictțiune (Las Fierbinți, O săptămână nebună, O nouă viață) și marile show-uri (Vocea României, Românii au talent, Dansez pentru tine și Master Chef).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 feb, 2014
Alex
Ce multma bucur ca pleaca odata de la Acasa femeia asta ! De cativa ani buni ne-a intoxicat numai cu telennbele romanesti de cea mai prosta calitate (numai incultura si prost gust). In sfarsit o sa avem pe post mai multe telenovele latino americane ! In sfarsit a venit eliberarea ...
28 feb, 2014
Ioana
Nu-mi vine sa cred: in sfarsit scapam de toate serialele ei romanesti, de Cabral si de alte emisiuni de 2 bani ! Slava cerului ce se face dreptate !
27 feb, 2014
AlexabdraMotoi
Ruxandra Ion
Bine ca a plecat aceasta doamna care a asasinat telespectatorii dela postul Acasa, cu telenovele cu tigani , reluate la nesfirsit si seriale rominesti proaste.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ