Facebook pregăteşte o nouă aplicaţie pentru smartphone-uri

| 24 ian, 2014

Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, ar putea lansa o nouă aplicaţie pentru posesorii de smartphone, informează presa internaţională.

Este vorba de un news reader care va purta denumirea de Paper şi va fi un agregator de ştiri de interes pentru utilizatori şi update-urile primite de la prietenii din listă, potrivit ECONOMICA.net.

Noul produs va fi rezultatul a multor ani de muncă, iar un studiu al companiei demonstrează cu un agregatori de ştiri de interes este un produs care va prinde foarte bine mai ales că în ultima vreme tot mai mulţi utilizatori de Facebook îşi iau doza de informaţie de pe reţeaua de socializare.

Chiar Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, ar fi parte din echipa de creaţie a aplicaţiei Paper. Încă nu este foarte clar dacă aplicaţia va fi una de sine stătătoare sau va fi integrată în Facebook.

Reţeaua de socializare este foarte populară şi în România unde a adunat până acum peste 7 milioane de utilizatiori, iar tendinţa este în continuare de creştere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ