PĂRINȚI EXASPERAȚI! Ce a inventat o mamă, pentru a-și obliga fiul SĂ RĂSPUNDĂ LA TELEFON

| 18 aug, 2014

Sharon Standifird, o mamă frustrată, care s-a transformat într-un geniu diabolic, a dezvotat aplicația Ignore No More, care le oferă părinților posibilitatea de a bloca telefoanele copiilor lor, de la distanță, ignorarea apelurilor mamei/părinților făcând periculoasă ignorarea acestora.


Când blochezi telefonu copilului cu aplicația Ignore No More, copilul tău are doar doua opțiuni - el sau ea te poate suna înapoi sau să sune la cineva care răspunde în cazurile de urgență, este menționat pe site-ul aplicației.

Astfel, beneficiezi de atenția lui. Aplicația Ignore No More este ușor de instalat, oferindu-ți controlul asupra telefonului copilului tău. Părintele setează o parolă care poate debloca telefonul, care încurajează copilul să sune înapoi,, pentru a-și recăoăta controlul asupra funcțiilor telefonului și altor aplicații.

CITEȘTE ȘI:  Aplicaţia lansată de MAE care iţi aduce alertele direct pe telefon. Turistii, principalii beneficiari

 

Doamna Standifird, mamă a doi copii din Texas, s-a consultat cu designeri și dezvoltatori timp de două luni și descoperirea ei a făcut-o populară printre părinții americani care se confruntă cu aceleași probleme.

"Fiul meu o urăște și o iubește smultan", a scris Liane Parker ]n rewie-ul ei al aplicației care se găsește în Google store. "Îmi place la nebunie ideea, bună chiar și pentru ora de culcare, când vrei să renunțe la vorbitul la telefon", a scris o altă utilizatoare, Lamiya Keyes Mewborn.

CITEȘTE ȘI:  Facebook pregăteşte o nouă aplicaţie pentru smartphone-uri

 

Adolescenții al căror acces la telefon va fi condiționat de această aplicație, sunt, totuși, alarmați de această nouă metodă de control. Bradley, fiul inventatoarei, crede că a fost o idee bună, dar pentru alți adolescenți, nu pentru el.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ