Cum să slăbeşti şi să elimini TOXINELE mâncând CASTRAVEŢI

| 04 mai, 2014

Dieta cu castraveţi este una dintre cele mai sănătoase şi sigure diete. Bazată pe un consum ridicat de castraveţi dar şi posibilitatea alternării cu alte mâncăruri scăzute în calorii şi grăsimi, dieta cu castraveţi este una dintre cele mai eficiente diete.

Vitaminele şi mineralele din castraveţi ajută atât la eliminarea toxinelor din organism din organism, cât şi la scăderea în greutate, datorită conţinutului ridicat de apă din componenţa acestuia. Dieta cu castraveţi este una dintre cele mai populare, deoarece multe persoane consumă această legumă „minune”.

Pe durata dietei cu castraveţi, senzaţia de foame este practic inexistentă datorită posibilităţii de a mai consuma şi altceva înafară de castraveţi.

Această legumă verde este una dintre cele mai sănătoase, iar specialiştii o recomandă cu încredere atât în diete cât şi în alimentaţia noastră zilnică. Datorită conţinutului ridicat de apă şi numărului mic de calorii, castravetele poate fi consumat în diverse moduri şi la orice moment alt zilei.

Dimineaţa, se poate consuma cu lejeritate un bol de fructe alături de câteva felii de castraveţi fie împreună sau separat, în funcţie de preferinţele culinare.

După amiază, recomandat ar fi să se consume câteva felii de castraveţi înainte de prânzul propriu-zis, asta putând fi considerat şi un mic truc (provoacă saţietate, aşadar ve-ţi consuma mai puţin din celelalte alimente). Pe lângă feliile de castraveţi, puteţi consuma o porţie de carne de vită la grătar, fără alte sosuri, eventual cu o salata de castraveţi sau salată verde.

Seara, o salată de castraveţi alături de o porţie de peşte la grătar este combinaţia ideală. Ce poate fi mai minunat decât o cantitate dublă de fosfor pentru organism?

Aveţi grijă să nu trişaţi în ceea ce priveşte micile gustări. Un consum ridicat de calorii, grăsimi şi carbohidraţi în aceste intervaluri, poate fi un eşec în pierderea kilogramelor. De evitat sucurile acidulate, dulciurile, iar ca o alternativă putem consuma fructe, legume, sau batoane de cereale fără gluten şi îndulcitori.

Nu este recomandat un consum ridicat şi bazat doar pe castraveţi, deoarece dieta cu castraveţi nu este bazată pe aşa ceva, aşa că riscaţi să pierdeţi multe kilograme deodată, după care atunci când ve-ţi renunţa la dietă le ve-ţi pune la loc (efectul yo-yo ).

În urma dietei cu castraveţi şi alternarea cu un regim alimentar sănătos, ve-ţi obţine rezultate vizibile, nu ve-ţi brusca buna funcţionare a organismului astfel încât să nu apară efectul yo-yo şi vă puteţi elimina toate toxinele acumulate într-o anumită perioadă de timp.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mai, 2014
Irina
Exact asta voiam sa intreb si eu si ma bucur foarte mult ca a fost cineva inaintea mea care a dresat aceeasi intrebare: Ce fel de ziarist este cel care a scris articolul? Ce gramatica a limbii romane a invatat??? Ce stie despre conjugari, declinari, pronume personale si asa mai departe??? Daca nu stie, macar sa aiba curiozitatea sa afle ... Rusine domnului (doamnei) jurnalist!!!
04 mai, 2014
Marius Contiu
Cand ???
Cand veti (!!!) invata sa scrieti corect romaneste???
Futu-i...ma-sii!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ