Cum sunt femeile în funcţie de zodie: DRAC sau ÎNGER, zâne sau vrăjitoare

| 14 sep, 12:19

HOROSCOP: Unele femei sunt mai amabile si mai intelegatoare, altele in schimb sunt adevarate scorpii care nu iarta nimic. Dincolo de mostenirea genetica, si zodiile sunt cele care fac diferenta. Afla daca esti blanda ca o zana sau rea ca o vrajitoare.

Berbec

Femeia din aceasta zodie este loiala , fiind oricand gata sa porneasca o adevarata cruciada pentru persoana pe care o iubeste. Totusi, independenta ei dusa la extrem si spiritul de contradictie o pot transforma uneori intr-o persoana extrem de agresiva, care e in stare sa calce pe cadavre pentru a-si impune punctul de vedere sau pentru a deveni primele in domeniul pe care il vizeaza.

Taur

Nu e o persoana ambitioasa, de aceea este si foarte linistita si blanda. E foarte grijulie si se poarta ca o closca atat cu partenerul de viata, cat si cu copiii sau colegii de munca. E o fire sensibila si se descurca bine in orice situatie mai ales cand se bazeaza pe intuitia inimii. E totusi destul de geloasa si de posesiva si de aici s-ar putea isca unele atitudini agresive.

Gemeni

E o femeie extrem de flexibila, care reactioneaza foarte bine la schimbari. Ofera siguranta si intelegere. Este prietenoasa si are abilitatea de a transforma certurile in discutii constructive. E calma, se enerveaza greu si reuseste sa isi mentina stabilitatea emotionala chiar si atunci cand cineva o jigneste. Ii plac foarte mult barfele, ceea ce o transforma in partenerul ideal de pahar.

Rac

E, de departe, cea mai buna femeie dintre toate nativele zodiacului. E sotia ideala si mama perfecta, e prietena adevarata care stie mereu sa asculte si sa ofere un sfat. Singurul lucru care o poate transforma intr-o diavolita este atacul direct sau indirect la adresa familiei ei. Si e si normal daca stai sa te gandesti ca pentru ea casa si familia se afla pe primul loc in tot ceea ce face.

Citeste AICI despre celelalte zodii

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ