HOROSCOPUL ZILEI: care sunt cele mai agitate zodii. Cine trebuie să EVITE certurile

| 15 sep, 08:57

Horoscop zilnic. 15 septembrie 2015. Este o zi în care multe zodii fac mai mult decât trebuie. Pentru a afla ce vă rezervă azi astrele, citiți acest horoscop zilnic.

BERBEC

Evită certurile, dar profită de pe urma discuțiilor mai tenisionate. Poți avea numai de câștigat dacă știi când să îți ții gura. Fă-ți un plan și nu te abate de la el!

TAUR

Ai parte de o dimineață foarte grea, cu multe probleme de rezolvat, însă în a doua parte a zilei lucrurile se îmbunătățesc, cerul se înseninează, și ai timp pentru una din marile tale pasiuni.

GEMENI

O zi perfectă pentru cumpărături și capricii. Ai câțiva bani pentru o escapada în magazine, însă nu găsești ceea ce cauți. Nu rămâne dezamăgit, mâine e o altă zi!

RAC

Dornic de a schimba lucrurile, te aventurezi azi în domenii care îți sunt străine. Cum percepția ta asupra lucrurilor nu este cea mai corectă, ești predispus la numeroase greșeli. Ești norocos!

LEU

Pregătește-te de o schimbare bruscă în viața ta. Fie că e vorba de o promovare la locul de muncă sau de un pas mare în față în viața sentimentală sau de familie, te pândește o modificare crucială și pozitivă.

FECIOARĂ

Nu încerca să tai curbele și nici să joci la Loto. Nu ai noroc deloc și în afară că vei pierde bani nu se va întâmpla nimic pentru tine astăzi. E vremea pentru odihnă și meditație.

BALANȚĂ

Nu insista în discuții cu teme pe care doar tu dorești să le dezbați. Nu încerca să îți impui punctul de vedere și nu te supăra. Caută echilibrul și vei avea mari satisfacții!

SCORPION

Gelozia ta face din nou ravagii în jur. Nu te poți abține să faci scenarii și să arăți cu degetul. Judecata ta nu e tocmai cea mai bună în această perioadă, iar conflictele vor apăra imediat.

SĂGETĂTOR

Ești mai confuz și distrat decât de obicei. Cauți independența, atât economică, dar mai ales sentimentală, însă tot ce faci este să îți adâncești dependențele.

CAPRICORN

Ai mari probleme, dar soluțiile îți sunt la îndemână. Atât timp cât îți urmezi primul instinct, totul se va rezolva rapid. Nu mai întoarce lucrurile pe tpate părțile!

VĂRSĂTOR

Ești hiperactiv toată ziua și nici măcar nu simți oboseala, pentru că îți place ceea ce faci. Relaxează-te și încearcă să nu îți mai faci atât de multe griji! Nu ai niciun motiv să îngrijorezi pentru scenarii improbabile.

PEȘTI

Mereu îndrăgostit, îți încerci din nou norocul. Chiar dacă socoteala ta de acasă nu se potrivește cu cea din târg, ai câteva reușite minore, care îți dau speranță. Nu renunța!

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ