Cum va fi vremea în weekend

| 19 dec, 2014

Sambata, vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros si vor cadea precipitatii in regiunile centrale, vestice si nordice, unde izolat se vor depasi 10 ...15 l/mp, si pe arii restranse in rest.

Vor fi mai ales ploi, exceptand zona de munte, iar noaptea si Crisana, Maramuresul si Transilvania, unde treptat vor predomina ninsorile. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in vestul, sud-vestul, centrul tarii, dar mai ales la munte, unde, in special pe creste, va viscoli sau va spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 4 grade. Pe arii restranse va fi ceata, cu precadere in zonele joase din sud si sud-est.


BUCURESTI

Cerul va fi temporar noros, iar dimineata si noaptea se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

MUNTE

Vremea va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse se vor semnala precipitatii. Ziua vor fi mixte in nordul Carpatilor Orientali si mai ales ploi in restul zonei montane, dar noaptea acestea vor fi predominant sub forma de ninsoare. Vantul va avea intensificari, iar pe creste va sufla tare.

DUMINICA

Vremea se va raci fata de intervalul precedent, iar cerul va fi temporar noros. Va ninge la munte, in Maramures, in Transilvania, iar in restul teritoriului pe arii restranse vor fi precipitatii mixte si conditii de polei. Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte, unde trecator va spulbera sau va viscoli zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade, iar cele minime se vor situa intre -6 si 1 grad. Pe arii restranse, in zonele joase, va fi ceata.

MUNTE

Vremea se va raci fata de intervalul precedent, iar cerul va fi temporar noros. Mai ales in cursul zilei, pe arii extinse se vor semnala precipitatii, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va avea intensificari, iar pe creste va sufla tare, trecator spulberand zapada.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ