S-a confirmat ştiinţific: 2014, cel mai cald an din ISTORIE

| 19 ian, 11:33

Cei mai călduroşi 10 ani din istorie s-au înregistrat începând din 1998, arată un raport efectuat de americani după ce au analizat temperaturile la suprafaţa Terrei.

2014, anul ce tocmai s-a încheiat, a fost cel mai călduros an din istorie, susţin specialiştii americani care aruncă vina pe emisiile provenite din activitatea umană.

Cei mai "fierbinţi" zece ani din istorie sunt concentraţi în ultimii 17 ani, din 1998 încoace, potrivit unei analize NASA.

Temperatura medie de suprafaţa a Pământului (temperatura globală) a crescut cu 0,8 grade Celsius din 1880, a spus NASA, potrivit skynews.com.

Tendinţa este alimentată de o creştere a dioxidului de carbon şi a gazelor cu efect de seră în atmosferă, a informat agenţia spaţială. Cele mai ridicate temperaturi înregistrate înainte de 2014 au avut loc în anul 2010 şi 2005. Luna trecută a fost, de asemenea, cea mai caldă decembrie din istorie.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 iun, 15:48
Viktorirbg
What kind of movies do You prefer?
What kind of movies do You prefer?
I've been trying to find the top description of the best movies in different categories lately.
I think it's the best site https://whenismovie.com/. Аnd thanks to such collections, i choose only the best films.
Here is one of the collections that will leave any of you indifferent: https://whenismovie.com/2020-movies/list-of-best-hollywood-adventure-movies.html
27 mai, 07:35
Sergoay
Do you know what holiday it is today?
Do you know what holiday it is today?
We are used to the fact that we know only religious and public holidays and celebrate only them.
I found out about this only yesterday after visiting the site https://whenisholiday.com/.
It turns out that every day there are from 2 to 10 different holidays that surround us and make our lives happier.
Here is one of the holidays that will be today:
https://whenisholiday.com/world/when-is-national-hug-your-crush-day-2018.htmlhttps://whenisholiday.com/america/when-is-national-doughnut-day-2017.htmlhttps://whenisholiday.com/world/when-is-national-teacher-appreciation-day-2017.htmlhttps://whenisholiday.com/america/when-is-national-no-panty-day-2018.htmlhttps://whenisholiday.com/europehttps://whenisholiday.com/america/when-is-national-joe-day-2018.htmlhttps://whenisholiday.com/america/when-is-national-honey-bee-day-2017.htmlhttps://whenisholiday.com/https://whenisholiday.com/world/when-is-st-nicholas-day-2017-2.htmlhttps://whenisholiday.com/world/when-is-national-kindness-day-2017.html

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ