Anunţ important de la meteorologi. Din 1961 nu s-a mai întâmplat aşa ceva!

| 21 ian, 10:36

Meteorologii au anunţat că am avut cea mai caldă noapte de 21 ianuarie din ultimii 50 de ani.

Din 1961 si până acum nu s-au mai inregistrat temperaturi atat de ridicate in mai multe localitati din partea de vest a tarii.

Mercurul în termometre nu a coborat marţi noapte sub 9 grade în Lugoj şi Moldova Noua. De asemenea, au fost nu mai puţin de 7 grade la Oradea, in partea de nord-vest a tarii. În partea de vest, vremea a fost mult mai calda decat ar fi normal in aceasta perioada. Este vorba de temperaturi minime mai ridicate fata de ce ar trebui sa inregistram in aceasta perioada pe parcursul zilei şi nu pe parcursul noptilor. Temperaturile de 8,9 grade sunt potrivite pentru primavara, la amiază.

În zona tarii noastre a persistat o masa de aer cald, coroborata cu cerul acoperit de nori in mare parte din tara, a facut ca temperaturi sa fie ridicate in mare parte din tari. Temperaturi mari, dar nu record, se inregistrează şi la munte.

La 10 dimineaţa, în Sinaia erau înregistrate 4 grade, e mai cald decat in zona Moldovei.

Meteorolog România TV, Gabriela Băncilă, a declarat că vremea nu ne oferă surprize în perioada următoare, asa cum s-a intamplat in ultima perioada, alterneaza episoadele reci cu cele calde, in care vremea se raceste brusc. Asta se va intampla la sfârşitul săptămânii. Nu va fi o scadere atat de dramatica a temperaturilor pentru că ne vom apropia de normalul perioadei, trecerea va fi mai lenta.

Citeşte mai mult pe romaniatv.net

 

 

 

 

Tag-uri: meteo, vreme
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ