VREMEA. Află când iese soarele!

| 10 dec, 2014

Meteorologii anunţă că vremea se ameliorează, iar mercurul din termometre va mai creşte puţin. De asemenea, sfârşitul de săptămână va readuce soarele pe cer, perioadă când vom scăpa şi de ploi şi ninsori, relatează Romania TV.

PROGNOZA METEO. Pentru joi avem, în sfârşit, vesti mai bune de la meteorologi. Vremea se ameliorează şi mai cad precipitaţii mixte, slabe, doar în jumatatea nord-vestică a ţării şi cu totul izolat în celelalte regiuni. Izolat, sunt condiţii de formare a poleiului, iar în zonele joase e şi puţină ceaţă, mai ales în primele ore. Vântul mai are ceva răbufniri la munte, iar maximele, în uşoară creştere, pleacă de la 1 grad în Moldova şi ajung la 8 grade în sudul litoralului.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, norii mai acoperă cerul, însă cresc şansele ca printre nori să se arate în sfârşit soarele, ce-i drept destul de timid. În aceste condiţii mercurul din termometre se mai dezmorteşte şi urcă până în jur de 4 grade.

PROGNOZA METEO. Pentru vineri, meteorologii anunţă, în sfârşit, vreme în general frumoasă, dar mai rece decât în zilele precedente dimineaţă în majoritatea zonelor. Soarele împarte cerul cu norii, dar în Maramureş şi în zona Carpaţilor Orientali mai sunt înnorări şi local precipitaţii slabe, mai ales ninsori. Sunt şanse sporite ca şi în Dobrogea cerul să fie încărcat de nori şi izolat să plouă slab. De remarcat, însă că ceaţa însoţită de nori joşi, stratiformi, revine în peisajul meteorologic îndeosebi în primele ore. Vântul e mai alert la munte şi pe litoral, iar maximele se vor situa între 0...1 grad în estul Transilvaniei şi 10 grade în zonele deluroase din sudul ţării.

VREMEA IN BUCURESTI. Ziua de vineri începe cu ceaţă şi nori joşi, dar spre amiază soarele îşi face loc pe cer după mai bine de o lună de absenţă. Drept urnare, vremea se şi încălzeşte puţin, aşteptăm în jur de 10 grade după-amiază.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, temperaturile continuă să crească uşor, mai ales la deal şi la munte, dar în zori va fi frig în bună parte a ţării, cu temperaturi sub pragul îngheţului şi chiar ger în estul Transilvaniei. După-amiaza vine însă cu maxime de la aproximativ 0 grade în depresiuni până spre 11...12 grade, cel mai probabil în Dealurile Banatului. Cerul va fi cariabil şi abia spre seară se înnorează în nord-vest, unde pe arii restrânse îşi fac apariţia ploi slabe, iar în nordul Carpaţilor Orientali lapoviţă şi ninsoare. În zonele joase, dimineaţa va fi ceaţă însoţită de norii stratiformi. Vântul e mai turbulent la munte şi trecător în Moldova şi în sudul Banatului.

VREMEA IN BUCURESTI. Prima zi de weekend începe cu ceaţă şi frig destul de pătrunzător, dar treptat aceasta şi norii care o însoţesc se disipează şi soarele e destul de generos câteva ore, suficient cât să adune în termometre în jur de 7 grade.

PROGNOZA METEO. Încheiem săptămâna cu vreme mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă, mai ales la deal şi la munte. În nord şi în nord-vest sunt înnorări şi precipitaţii slabe, ploi, dar şi lapoviţă şi ninsoare în nordul Orientalilor. În celelalte regiuni vremea e mai plăcută, dar ceaţa matinală nu lipseşte. Maximele vor fi în general între 2 şi 13 grade. În prima parte a săptămânii viitoare temperaturile rămân uşor mai ridicate decât în mod normal în a doua decada a lunii decembrie, în special la deal şi la munte. Dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă în zonele joase, iar de miercuri cresc din nou şansele de precipitaţii.

 

 

 

 

Tag-uri: meteo, vreme
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 dec, 2014
Elena
Noutate absoluta, doar acum!
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ