PROGNOZA METEO. Se întoarce IARNA

| 16 dec, 2014

Dupa cateva zile care au amintit mai degraba de o toamna tarzie, iarna incepe din nou sa-si faca simtita prezenta.

Ziua de marti vine cu ceata densa in primele ore, indeosebi in sudul tarii. Chiar daca soarele e generos la amiaza si aduce maxime de pana la 14 grade, spre seara, in vestul tarii, apar si precipitatii.

In Bucuresti, nu scapam de norii josi nici la amiaza, astfel ca mercurul nu reuseste sa treaca de 2-3 grade in termometre.

La munte, se anunta vreme insorita, dar spre seara si noaptea norii apar in Carpatii Occidentali, in nordul Orientalilor si in grupele vestice ale Meridionalilor, unde va ploua si, la altitudini mari, va ninge. Meteorologii anunta 4 grade la Brasov si 3 la Sinaia.

In vestul tarii se anunta o zi frumoasa. Soarele troneaza pe cer ziua, aducand 12 grade la Oradea si la Cluj Napoca, 13 grade la Timisoara, 9 la Bistrita, 12 la Baia Mare si 13 la Satu Mare. In Dealurile Banatului, valorile urca pana la 14 grade. Seara, insa, ploile pun stapanire pe regiune.

In sud, se anunta temperaturi normale pentru aceasta data din calendar. Vor fi 10 grade la amiaza la Ramnicu Valcea, 12 grade la Pitesti si 13 grade la Targoviste. La campie ceata poate persita toata ziua, astfel ca la Alexadria, Giurgiu si Braila maximele nu mai trec de pragul de inghet.

In Moldova va fi o zi mohorata, cu ceata si nori. In nordul regiunii, maximele nu depasesc 0 grade, in timp ce in sudul regiunii abia ajung la 4 grade.

Miercuri va ploua in regiunile vestice si la munte ninge. In sudul tarii, va fi ceata persistenta si vantul va prinde putere. Maximele nu mai trec de 12 grade in vest si ating abia 3-4 grade in sud. Mijlocul saptamanii e mohorat si in Bucuresti, unde maximele nu trec de 4 grade Celsius.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ