Cum va fi vremea în ziua în care românii îşi aleg preşedintele

| 16 noi, 2014

Vremea nu este o scuza pentru a nu iesi la vot, intrucat temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod normal si nu va ploua decat pe ici-pe colo, temporar.

Duminica, romanii merg la vot pe o vreme frumoasa pentru aceasta perioada a anului, in aproape toate regiunile tarii. Dimineata este posibil sa se lase ceata. Norii isi fac simtita prezenta in a doua parte a zilei, cand sunt sanse de ploi in zonele de vest.

Vremea este ceva mai mohorata in regiunile sudice si estice, unde vor fi conditii de burnita si ceata, dar pe arii restranse.

Maximele zilei se incadreaza intre 6 grade in Moldova si 17 grade in Crisana, Maramures si Transilvania, aceste temperaturi fiind mai ridicate decat ar fi normal la jumatatea lunii noiembrie.

Bucurestenii au parte de un cer innorat pe tot parcursul zilei si s-ar putea sa burniteze din cand in cand. Totusi, vantul nu este prea agitat, iar mercurul din termometre va urca, la amiaza, pana la 10 grade.

La Baia-Mare vor fi 17 grade, la Brasov 13 grade, la Cluj-Napoca 13 grade, la Constanta 11 grade, la Craiova 8 grade, la Galati 10 grade, la Iasi 7 grade, la Suceava 2 grade, iar la Timisoara 13 grade.

Luni, vremea ramane mohorata, dar se adauga ploile. Precipitatiile vor aparea in aproape toate regiunile tarii, iar noaptea se vor retrage spre nord si nord-est. La munte sunt asteptate precipitatii mixte, iar ceata se va semnala doar izolat.

Valorile diurne vor fi cuprinse intre 5 grade in nordul Moldovei si 15 grade in Banat, iar vantul va avea intensificari in sudul acestei regiuni si in zonele montane.

La Bucuresti vor fi 12 grade, la Baia-Mare 10 grade, la Brasov 8 grade, la Cluj-Napoca 9 grade, la Constanta 12 grade, la Craiova 10 grade, la Galati 10 grade, la Iasi 8 grade, la Suceava 5 grade, iar la Timisoara 15 grade.

Tag-uri: meteo, vremea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ