Ce te aşteaptă în ziua de PAŞTE în funcţie de zodie

| 02 apr, 12:38

În acest an, Sărbătoarea Paştelui va fi una palpitantă pentru toţi nativii zodiacului. Vei avea parte mai mult de emoţii pozitive sau negative? Totul depinde numai de astre, aşa că află predicţiile pentru zodia ta, în legătură cu starea ta de spirit din perioada Paştelui!

BERBEC

De Paşte, pluteşte în aer o atmosferă de sărbătoare şi fiecare persoană alături de care petreci Sfintele Sărbători reuşeşte să-ţi aducă zâmbetul pe buze. Trăieşti un puternic sentiment de recunoştinţă faţă de cei dragi ţie.

TAUR

Pregăteş-te pentru trei zile de sărbătoare în care eşti energică şi plină de viaţă. Îţi impresionezi apropiaţii cu preparatele tale gustoase şi reuşeşti să fii o gazdă pe cinste!

GEMENI

Sărbătoarea Paştelui te prinde uşor îngândurat în acest an, poate prea prinsă cu problemele ce te apasă de la începutul anului. Terapia o vei găsi în preparatele gustoase pregătite de tine sau de cei dragi. În aceste trei zile ai voie să pui dieta în cui!

RAC

De Paşte, te cuprinde o stare de bine pe care reuşeşti să le-o transmiţi şi celorlalţi. Când spiritele se-ncing tu eşti cel care restaurează armonia în sânul familiei.

LEU

Anul acesta, sărbătoarea Paştelui îţi oferă numai şi numai motive de bucurie. Cei din jurul tău te vor surprinde plăcut, iar relaţiile cu cei dragi vor înflori.

FECIOARĂ

În acest an,  te loveşte cheful de distracţie. În loc să mergi la biserică în noaptea de Înviere, te simţi mai tentat să fugi în club cu prietenii. Dă impuls instinctelor tale şi vei avea parte de un Paşte de neuitat.

BALANŢĂ

Starea ta de spirit este una oscilantă, în mare parte pentru că ai foarte multe opţiuni şi îţi vine greu să te hotăreşti cum vei petrece Paştele. În final, cel mai probabil vei alege invitaţia care sună cel mai distractiv, chiar dacă te vor urmări câteva remuşcări din cauză că ţi-ai „abandonat” familia.

SCORPION

În perioada Sărbătorilor de Paşte eşti uşor melancolic şi cauţi să-ţi găseşti liniştea sufletească prin rugăciune. Alături de familie, respectând tradiţiile de Paşte, vei simţi că eşti alt om!

SĂGETĂTOR

De Paşte, ai o stare de spirit euforică, datorată faptului că trăieşti lucrurile foarte intens în plan sentimental. Ai parte de multe surprize plăcute.

CAPRICORN

Este destul de uşor să cazi în capcana stresului cauzat de pregătirile Pascale. Cere ajutorul celor dragi pentru a te bucura mai apoi de un Paşte bogat şi fericit.

VĂRSĂTOR

Optimismul de care dai dovadă îţi va garanta un Paşte fericit, exact aşa cum ţi-l imaginai în visele tale. Tot ce trebuie să faci e să te înconjori cu oameni la fel de veseli şi optimişti ca tine.

PEŞTI

Nu porneşti sărbătorirea Paştelui cu dreptul, fiind mai degrabă exasperată de obligaţiile familiale. Totuşi, vei constata că momentele petrecute cu rudele şi cunoştinţele familiei pot fi foarte interesante.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ