Cumpănașu credă că nu Dincă este criminalul Alexandrei

| 13 aug, 13:48

Alexandru Cumpanasu a sustinut, marti, chiar in fata sediului DIICOT, ca este convins ca ucigasul Alexandrei Macesanu nu este Gheorghe Dinca.

„Eu nu cred ca Dinca este criminalul. Nu are niciun sens si nici logica. La ora la care se presupune ca a gasit-o pe Alexandra vorbind la telefon el nu era acolo. Poate s-a inventat teleportatea, sa explice procurorii. Nu cred nicio secunda ca Dinca este criminalul Alexandrei”, a declarat Cumpanasu in fata unei multimi de jurnalisti.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut ambele crime, pe 28 iulie. El a spus ca le-a ucis atat pe Alexandra Macesanu (15 ani), cat si pe Luiza Melencu (18 ani), a declarat avocatul din oficiu al barbatului.

Suspectul ar fi spus insa ca fetele ar fi venit de buna voie pentru a intretine relatii sexuale. El a mai spus si ca le-a batut pe cele doua adolescente.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ