Curtea de Apel judecă dosarul milionarului Puiu Popoviciu

| 14 oct, 2013

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) va judeca luni dosarul în care Puiu Popoviciu a fost trimis în judecată, alături de alte zece persoane, pentru fapte de corupţie în legătură cu un teren din zona Băneasa.

Pe 7 octombrie, instanţa a dispus acordarea unui termen scurt, pentru ca avocaţii inculpaţilor să poată lua act de cuprinsul unei note depuse de procurorii DNA, conform Agerpres. Curtea de Apel Bucureşti (CAB) judecă luni dosarul în care Puiu Popoviciu a fost trimis în judecată.

De asemenea, apărătorul inculpatului Gheorghe Petrulian nu a fost prezent la acest termen, iar judecătorul i-a atras atenţia să ia legătura cu avocatul şi să nu mai lipsească, în caz contrar urmând să fie amendat.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu este acuzat că în anul 2000 ar fi luat un teren de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti la un preţ mult subevaluat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ