CUTREMURĂTOR! Secretul îngropat de Mărioara Zăvoranu. Ce a ascuns mama Oanei o viaţă întreagă

| 20 apr, 20:28

Mărioara Zăvoranu, cunoscută de toată lumea ca mama Oanei Zăvoranu, nu a avut o tinereţe tocmai uşoară. După spusele Oanei, Mărioara a fost un copil abandonat în tren şi apoi adoptat de o anume familie Radu.

 

În tinereţe, Mărioara Zăvoranu a avut o relaţie cu Nicolae Zăvoranu pe care l-ar fi părăsit pentru tatăl natural al Oanei, Ioan Bănicioiu, care avea o avere impresionantă în vremea comuniştilor.

Membru al 'gruparii Lido', specializata in evaziune fiscala, Ioan Banicioiu a pagubit statul comunist cu milioane de lei. Fiind un privilegiat al Securităţii, el nu a fost arestat din cauza acestei delapidări, însă atunci când a atins un punct nevralgic al societatii: l-a corupt pe Vasile Barbulescu, cumnatul lui Nicolae Ceausescu, si pe Nicu Ceausescu, a ajuns în închisoare.

Atunci cand s-a vazut dintr-o data cu un copil de gat, cu barbatul in închisoare si fara bani,  Marioara a facut o mutare inteligenta si a apelat la Zavoranu, care între timp ajunsese foarte mare în partidul comunist. Neîncetând să o iubească pe Mărioara, Nicolae Zăvoranu a uitat tot ce i-a făcut acesta, a divorţat de soţie, căreia i-a lăsat întreaga avere,  şi s-a întors la Mărioara.

După un timp, Nicolae Zăvoranu, care o iubea foarte tare pe Oana, s-a oferit să o înfieze cu drepturi depline.

CITEŞTE ŞI Personajul misterios care ar putea să-i sufle AVEREA Oanei Zăvoranu după moartea mamei sale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

26 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mai, 10:06
Foca Maghita
Cea mai noua oferta de lucru!
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
27 mai, 20:00
Iri Rusu
Un job nou de acasa!
Iti doresti un venit suplimentar sau pur si simplu un job nou, fara sef si fara stres? Iata oferta noastra pe care suntem convinsi ca o vei aprecia! Alatura-te unei echipe de oameni increzatori, perseverenti si luptatori pentru atingerea visurilor lor, intr-un proiect minunat de promovare on-line a unor produse pe care le vei cunoaste si le vei indragi! Ce ai tu de castigat din toata povestea asta? In primul rand ai sansa sa obtii un contract de comision si castiguri de 300 de dolari lunar de acasa, din fata calculatorului personal, unde vei petrece doar 3 ore din timpul tau liber! Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu > la adresa de e-mail: [email protected]
26 mai, 22:53
ileana
Ai un calculator si o retea de internet...? Eu, am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina expansiune,nu este un job,ci o afacere,care imi ofera multe oportunitati,mult timp liber,bucuria de a lucra de acasa,in fața calculatorului. Proiectul este la stadiul national,iar in scurt timp,vom ataca piata online mondiala ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie de colegi ambitiosi,cu vise si dorința de independența financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in aceasta activitate profesionala. Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time sau full-time,alegerea e a ta. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Pentru cei interesati text,, info’’: [email protected] Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail ! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.
Oferim si solicitam seriozitate!
20 mai, 17:28
ionut
oferta munca!!!!
Incepand de astazi, nu te mai gandi la altceva decat la realizarile pe care le vei obtine in viitor si care vor fi infinit mai mari decat tot ce ai realizat vreodata pana in prezent. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
12 mai, 16:59
agggg
jurnalistii lui peste prajit, baaaaa fraierilor , zavoranu a parasit-o pe Marioara pentru ca aceasta l-a inselat cu un alt barbat cu care a ramas insarcinata si cu care a avut gemenele care-au murit la cutremur, nu cum scrieti voi ca l-a lasat pe zavoranu pentru banicioiu, faceti-va bine meseria, cine dracu va plateste ca sunteti zero barat, ras de "jurnalisti" ???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ