Oana Zăvoranu a amânat înmormântarea mamei sale! Explicaţia halucinantă dată în direct la TV

| 19 apr, 15:18

Marioara Zăvoranu trebuia să fie înmormântată astăzi, la ora 14.00, în cimitirul Eternitatea, alături de soții ei, dar slujba a fost amânată. Oana Zăvoranu a anunţat că mama ei va fi înmormântată marţi, doar în prezenţa persoanelor apropiate familiei.

"S-a amânat înmormântarea pentru marţi. E cimitirul meu şi fac ce vreau cu el. La mine nu vreau huligani. Acolo e cimitir, nu este ring de box. Să nu transforme ceea ce trebuia să fie un moment intim, într-un act de huliganism. Ruşinaţi-vă, oameni, buni!", a mărturisit Oana Zăvoranu, potrivit româniatv.net.

Înmormântarea Marioarei Zăvoranu ar fi trebuit să aibă loc duminică, la ora 14.00, la Cimitirul Eternitatea, care este cimitirul familiei Zăvoranu. Aceasta nu va mai fi, însă, astăzi, din cauza celor care s-au strâns în faţa cimitirului şi au început scandalul, la ora la care ar fi trebuit să aibă loc tristul eveniment.

"Oameni buni, vă rog să aveţi amabilitate şi înţelegere, a murit mama mea, Marioara Zăvoranu. Vă rog respectuos să mă înţelegeţi că, în aceste momente, doresc să împărtăşesc totul doar cu prietenii intimi", a adăugat Oana Zăvoranu.

Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă, la Spitalul Fundeni din Capitală. Avea 67 de ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ