Dan Diaconescu a făcut România de râs și la Vatican

| 22 oct, 2013

Dacă românii ar putea converti în energie deopotrivă minciuna și ridicolul de care s-a acoperit Dan Diaconescu numai în ultimii doi ani, țara noastră și-ar putea atinge mult mai devreme independența energetică iar centrala de la Cernavodă ar produce numai pentru export.

Nu credem ca, după episodul compromiterii totale a privatizării Oltchim, să mai fi rămas cineva care să-și mai facă iluzii referitoare la buna-credință și seriozitatea lui Dan Diaconescu. Putem deci concluziona, de la bun început, că minciunile acestuia legate de emisia OTV de la Vatican s-au încadrat la capitolul minciuni inutile.

Toată lumea fiind deja convinsă privitor la bonitatea declarațiilor sale, Dan Diaconescu nu a făcut decât să bată la uși larg deschise. „Afirmațiile lui Dan Diaconescu sunt absolut false și nefondate". Cuvintele purtătorului de cuvânt al Vaticanului, Pr. Lombardi, au căzut ca o lespede de mormânt pe cariera politică a telegeniului DD.

Orice ieșire în public de acum încolo nu o va mai putea face decât cel mult ca un zombie distractiv, într-o parodie la propriile-i pretenții fantasmagorice. S-a râs îndelung probabil nu numai la obiectiv.info ci și în alte redacții pe marginea inspirației de moment a telegenicului mitoman care a proptit oiștea OTV-ului tocmai în pivnițele Vaticanului. De ce tocmai acolo? Colegii cu simțul umorului au subliniat că Dan Diaconescu, ca de obicei, vrea să fie mai catolic decât Papa.

Alții, mai bine ancorați în realismul pesimist al zilelor noastre, și-au pus problema că Vaticanul intră oarecum firesc în zacusca teoriilor conspiraționiste din capul oricărui sfertodoct. Pe noptiera lui Dan Diaconescu n-ar fi exclus, deci, să descoperim cel puțin unul din romanele lui Dan Brown. Bine și așa, au ripostat glumeții, imaginați-vă cu ce drăcie ne cătușeam dacă omul nostru se apuca să citească Sandra Brown. Cine ar mai fi venit cu precizările de rigoare în acest caz?

Revenind în registrul serios, românii chiar nu duceau lipsă de încă un scandal politic la export. Prostiile debitate de Dan Diaconescu urbi et orbi via Vatican survin după ce agitații europarlamentari ai PDL au încercat anul trecut să rescrie teoria politică, expunându-și deopotrivă incultura și reavoința în plin Parlament European cu poveștile despre lovitura de stat parlamentară.

Ce să înțeleagă occidentalii care privesc spre acest hotar al Europei? Poate doar că, la noi, oamenii sunt iubitori nu numai de frumos ci și de divertisment și ca atare orice păcălici poate ajunge aici într-o poziție politică care prin alte părți ar presupune ani lungi și grei de studiu, suferință și recluziune.

Tag-uri: Dan Diaconescu, OTV
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

11 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2013
Teodorescu Mircea
Opinie despre Dan Diaconescu
Chiar daca in prezent OLTCHIMUL nu se simnte prea bine daca nu ar fi fost Dan Diaconescu in prezent aceasta unitate ar fi ajuns la fier vechi. Prin prezentarea acesteia la TV a demonstrat cum s-au facut privatizarile in Romania. Pentru aceasta cinste lui.
27 noi, 2013
ion -italia
bai scarbitule care ai cultura tv italia pisa prispa ce esti nu este un oras cum zici tu incultule este o mare peninsula care se chiama italia mars la scoala repetentule
22 oct, 2013
Nichita
Vax!
DD este persoana particulara!!!!!! Cum dracu' ''a facut de ras Romania'' ? Romania o fac de ras politicienii (gen Ponta) nu persoane private!!! Daca asta nu ai inteles.....pana si salariul ti-l iei degeaba.....
23 oct, 2013
Buldozeristu'
esti un bou deplin
Orice roman care ajunge sa fie mediatizat in afara tarii cu manifestari negative afecteaza imaginea poporului si a tarii!
Si cum dracu' e baragladina stirba DD persoana particulara? E, cum bine sugereaza autoarea articolului, mascarici de notorietete nationala!!!
Te-ai bagat in seama vorbind cand iti venea sa ragai...
29 noi, 2013
Noni Voc
Destinatar d.ra Alexandra Radu.
Domnisoara. Va rog sa explicati cum se numeste actiunea unui parlament care voteaza innaturarea presedintelui tarii, ales democratic - asfel incalcandu-se constitutia?
Nu cumva lovitura de stat parlamentara? Atunci nu mai luati pozitia de atotcunoscatoare. Mai "cititi" . Nu strica sa fiti pregatita si neangajata politic.
22 oct, 2013
bonicud
Romanul are o vorba inteleapta:" Daca doresti sa-ti spun cine esti,spune-mi care sunt prietenii tai".
Mare ATENTIE la prieteniile pe care le acceptam.
22 oct, 2013
dan
In mod cert, statia de metrou "Preciziei" se va numi "Vatican" . Vom auzi in difuzoare :

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ