Dan Diaconescu rămâne fără televiziune

| 29 oct, 2013

Dan Diaconescu rămâne fără televiziune, informează România TV.

CNA a retras, pe 22 ianuarie 2013, cu unanimitate de voturi, licenţa audiovizuală a televiziunii OTV, fapt care presupune că postul controlat de Dan Diaconescu nu mai poate emite. Din 22 ianuarie, Dan Diaconescu, cel care deţinea OTV, a încercat de mai multe ori să reia emisia postului, însă fără succes, până în noaptea de 18 spre 19 octombrie, când OTV a început să emită din nou pe satelit, pe frecvenţa televiziunii DD TV (Direct Digital TV), care este controlată tot de Diaconescu.

Retransmisia OTV pe licenţa DD TV este însă ilegală, a spus Laura Georgescu, preşedintele CNA. Potrivit Laurei Georgescu, DD TV are voie să difuzeze în grila sa filme, într-un procent de 67,5%, şi programe preluate de la televiziunea de muzică populară Inedit TV (32,5%). Laura Georgescu a mai spus că CNA nu a aprobat modificarea grilei de emisie a DD TV, astfel încât DD TV să poată să retransmită programe în direct ale OTV.

Televiziunea DD TV - care difuza în mod curent în special programe de desene animate - a început să transmită pe 18 octombrie, în jurul orei 23.00, o emisiune în direct cu Dan Diaconescu, pe ecran fiind postată pe lângă sigla DDTV şi sigla OTV.

Dan Diaconescu controlează televiziunea Direct Digital TV (DD TV). Licenţa audiovizuală a televiziunii DD TV este deţinută de societatea Telecroma Media SRL, ai cărei asociaţi sunt: Ion Florin Floştoiu (asociat principal - 61,65%), Iulius Mario Diaconescu (33,35%) şi Al Attar Khaldoun (5%). Durata de valabilitate a licenţei audiovizuale a DD TV va expira pe 24 februarie 2014, potrivit site-ului CNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ