Dan Mihalache, dezvăluiri despre relația dintre palate. Mesajul pentru Victor Ponta

| 25 iul, 11:02

Dan Mihalache, consilier prezidenţial, spune că premierul Victor Ponta şi preşedintele Klaus Iohannis nu au mai discutat de mai bine de o lună şi îi transmite un mesaj şefului Executivului, după scandalul majorării salariilor demnitarilor.

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache a afirmat, laAntena 3, că Victor Ponta şi Klaus Iohannis nu au mai discutat din luna iunie.

Mai mult, Mihalache i-a transmis premierului că Palatul Cotroceni nu este cutie poştală să trimită doar hârtii pe care să nu le susţină cu argumente

Mesajul lui Mihalache vine după contrele dintre cele două palate pe tema salariilor demnitarilor.

Şeful Cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, declara, acum două săptămâni, că Victor Ponta a avut discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema majorării salariilor pentru înalţii demnitari, iar grilele semnate de premier privind majorarea acestor indemnizaţii au fost trimise la Palatul Cotroceni.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iul, 13:19
liviuioan
--pentru ca ; lipsa --BERCA--
# Tener il piedi in due staffe #--de ce BERCA ?--seamana ca doua picaturi de roua---OPORTUNISM----pnl--pdl--CONSILIER PREZIDENTIAL--pmp--unpr---scapat din lant ; scoala lui CRISTESCU si VISAN .-----DANUT--de stanga , cizelat , invatat , cu discurs mobilizator , placut--ADRIAN NASTASE . Lume rea--multi catindati pe post si MIRCIA GIOALA , s-a invelit CACANIU --de dreapta --si---A REUSIT ! Parca , totusi--ELENA UDREA--a fost mai teatrala--CU BILETU .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ