DANA GRECU îi aplică LOVITURA de graţie! CARMEN IOHANNIS, pusă la ZID

| 22 iul, 17:54

Realizatoarea Antena 3, Dana Grecu, i-a trimis o scrisoare deschisă Primei Doamne, Carmen Iohannis. Grecu e nemulțumită că soția președintelui nu s-a implicat, în calitatea sa, în niciun fel în cazul elevei violate de la Vaslui.

“Scrisoare scurta catre Prima Doamna

Dna Carmen Iohannis,

Sunt un ziarist modest, usor patimas. Sincer cu oamenii carora ma adresez. Sincer, cu orice pret. Am doi copii. Nu- s meritul meu. Asa a vrut Dumnezeu. Ma simt incurcata si dezarmata. Doamna Iohannis, as vrea sa ma sfatuiti cum sa le spun copiilor mei ca , in tara in care dumneavoastra sunteti prima doamna, o fata este violata iar violatorii sunt liberi pe strazi. Si, peste toate, ca dvs taceti. De fapt, durerea mea este ca dumneavoastra taceti. Ca aveti puterea sa va revoltati si nu o faceti. Ca revolta dvs ar putea ghida o natie spre decenta si dreptate. Ca un far. E furtuna, doamna Iohannis, in tara in care dvs nu vreti sa fiti far! Prima doamna trebuie sa vrea mai mult de la ea decat o garderoba intesata cu haine de plimbat prin lume! Va implor, iesiti din garderoba! Dati un semn! Aprindeti lumina! E timpul!”, a scris Dana Grecu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

21 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 aug, 22:05
nea fane
dana grecu......
DANA GRECU cunoscuta MAHALAGIOAICA de la ant.3. asa este stiuta aceasta ingamfata MAHALAGIOAICA
24 aug, 13:13
Ileana
DANA GRECU îi aplică LOVITURA de graţie! CARMEN IOHANNIS, pusă la ZID Robert Georgescu | 22 iul, 17:54
Dana Grecu, te iubesc, esti o fire patimasa dar corecta si cu mult bun simt!
Multumesc lui Dumnezeu ca mai exista oamenii ca tine, care sa gindeasca si sa spuna adevarul fara a jigni .
20 aug, 18:57
vasile
sant dezamagit de familia prezidentiala si.... ma opresc aici!!!!
18 aug, 12:09
zanfira
D-na Iohannis
1.Nu avem institutia Primei Doamne deci, d-na Iohannis e " sotia presedintelui".
2.Prea multe plimbari, prea multe pretentii, prea multe cheltuieli, prea mult egoism la aceasta casa (au,era sa scriu regala-ar vrea ei !!??) prezidentiala.
3.D-na Iohannis aduceti-i aminte sotului ca e presedintele romanilor, care n-o duc asa de bine . Majoritatea traiesc din salariul minim si din pensie in jur de 800 lei. Nici in DOI ani nu castiga cat vrea sotul d-vs intr-o luna....!!! ???
28 iul, 20:01
cristina
Mda. Eu n-o suport pe Dana Grecu. Dar aici are dreptate. Daca nu stai acasa sa speli vasele prezidentiale, atunci deschide gura sa iesi din decor ca decor...!
14 aug, 14:05
Corina
Dana Grecu - marele justitiar
Ce-are Primaria cu Prefectura? Asta ca sa spun o vorba binecunoscuta. Daca dna Iohannis e sotia presedintelui trebuie sa se implice in probleme de-astea? Are treburile ei si n-o obliga absolut cu nimic functia lu' barbat'su, asa cum nici celelalte sotii ale presedintilor nostri nu s-au bagat si, parerea mea, nici nu trebuie s-o faca, pentru ca asta n-ar fi decat inca un motiv pentru a fi pusa la zid (cum s-a facut cu hainele, de parca s-ar imbraca in diamante si alte cele!).

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ