Dana Săvuică, OBSERVAŢIE pentru Carmen Iohannis. Mesaj BOMBĂ publicat de vedetă

| 16 iul, 09:28

Dana Săvuică o apreciază pe Carmen Iohannis și spune că în ceea ce privește stilul vestimentar, soția președintelui este pe drumul cel bun. Vedeta o felicită pe Carmen Iohannis pentru că nu de puține ori a ales să poarte creații românești la vizitele oficiale.

 

"Despre Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, constat o femeie frumoasa si delicata, care face privirile sa se atinteasca asupra ei. Controversata sau nu, tinutele create de designerii romani pentru dansa sunt adesea comentate si analizate, dar eu zic ca efortul de a fi la inaltime este evident, iar croiala eleganta si materialele de calitate pun in evidenta o silueta frumoasa. E adevarat ca as lungi manecile, mai ales cand este vorba de vizite oficiale si nu as fi asortat cu sandale cu degetele la vedere rochia create de Alexandru Ciucu, mai ales daca ma aflam in prezenta familiei regale a Spaniei.

Am observat ca lungimea rochiilor a depasit usor genunchiul, dupa eticheta protocolara, iar croiala este mai lejera. Dupa parerea mea, Prima Doamna este pe drumul cel bun si ma bucur ca ne face cinste, purtand creatii romanesti", a scris Dana Săvuică pe contul său de Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

23 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 aug, 18:02
Radu
Oamenii de succes au o atitudine de încredere, de aşteptări optimiste. Ei se aşteaptă sa aibă succes, ei se aşteaptă să placă celorlalţi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email :[email protected]
29 iul, 11:02
dan
Nu spun ca, C. Johannis nu este agreabila dar, mi se pare deplasat ca o tara precum Romania, cu zeci de tinichele atarnate de coada, cu o populatie saraca, mentalitati inapoiate, de multe ori, avand mii de exemple de indivizi care au compromis si o compromit in continuare, sa fie reprezentate de o doamna care, indecent, pare straina de toate acestea.
27 iul, 16:00
login
defaimatorii
Unde e stirea bomba ?In capul slugilor de la romania tv totul explodeaza ,turbarea lui ghita i-a facut nesimtiti si irationali ,mahalagii de serviciu !
23 iul, 20:03
m marin
prima doaman
in Romania nu exista institutia de PRIMA DOAMNA. ati innebunit.? este pur si simplu sotia presedintelui. mai documentati-va ce inseamna PRIMA DOAMNA si apoi vorbiti sqau scrieti. terminate cu toate hahalerele pe post de PRIME DOAMNE.
23 iul, 13:05
EuseBIO
Citind carti nu te face inteligent sau cult
Voi cunoasteti mentalitatea de la SIBIU a sasilor despre ROMANI ? Se folosea inca din anii 60 pina inainte de Revolutie si cu repetare pina si astazi. SASHII intre ei intr-un dialect ANAL-fabet care o numesc ei germana se adresau mereu jignitor la adresa romanilor sub apelativul DUMME RUMÄNEN adica romani prosti. Doamna aceasta din imagine face parte din grupul celor ce se crede superlativa insa NU UITATI caci Sibiu este cunoscuta de zona crescatorilor de OI si nu al culturii, iar peste noapte a devenit din piata OILOR un oras cultural, un fel de spalatorie de identitate. Asa caci ce va asteptati de la astfel de oameni ? Cultura ZERO. A citi carti si totul numai teorie in creier NU te face inteligent, cunosc destui indivizi ce citesc zilnic destul cit ar putea sa fie savanti dar fara inteligenta, informatiile din carti nu pot fi combinate si analizate incit sa devina savanti. Deci si iohanis face parte din categoria acelor SASHI ce jigneau romanii. Sibiu devenise un fel de harghita unde primar si personal la primarie sint numai SASHI si putini sau deloc romani. DIn pacate nici SASHII acestia nu sint decit evrei cu nume germane, dar fiindca romanul nu cunoaste istoria orasului II CONFUNDA CU GERMANI ZONEI care de fapt sint evrei cu nume germane din cauza caci acestia si-au schimbat identitatea de frica bolsevicilor intrati in RO dupa 1947. Istoria Sibiului este murdara si se incearca de ani de zile schimbarea ei insa cine vrea asta ? Cei care se simt vinovati de CEVA anume si cine sint ? EVREII sint acestia si chiar o bucata nu se poate sterge si asta este PODUL MINCINOSILOR, exprima exact identitatea. iohanis este si el tot un evreu dar nu evreu german si nici german ci evreu iar faptul caci a devenit presedinte dovedeste asta orbeste. Un presedinte rasist, cu averi ilegale, cu declaratii de avere neclare si cu dosare ba chiar nu vorbeste limba romana corect si in plus nu cunoaste istoria Romaniei. Este marioneta masoana a lui isarescu si prelungirea acestuia mai d
26 iul, 00:11
anonim
FELICITARI pentru comentariu !!
Dar oare romanii cand vvor cunoaste adevvarul, cand se vor trezi ?????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ