Daniel Constantin: Avem ca obiectiv să construim cea de-a treia FORŢĂ POLITICĂ din România

| 24 iul, 14:51

Copreşedintele ALDE, Daniel Constantin, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că îşi propune ca Alianţa pe care o reprezintă să devină a treia forţă politică din România, transmite Agerpres.

'Mă bucur că s-au depăşit orgoliile şi e un lucru important. Vedem şi alte partide care au fuzionat, din păcate acolo sunt orgolii mai mari, dar şi în partidele mici sunt orgolii. Noi, cred că am reuşit să depăşim orice neînţelegere, spre deosebire de ceilalţi, să lucrăm cu toţii pentru obiectivele pe care le avem, anume alegerile din 2016, locale şi parlamentare. Mă bucur că am văzut o mobilizare şi în Cluj, toată lumea este mobilizată. Toţi au înţeles că avem un obiectiv, să construim cea de-a treia forţă politică din România, nu neapărat din punct de vedere al clasamentului, ci din punct de vedere al programului politic. Avem nevoie de o forţă cu această ideologie, o ideologie proprie de dreapta, dar, în contextul politic actual, o alternativă la ceea ce înseamnă social-democraţia şi haosul ideologic care există pe dreapta în momentul de faţă, la PNL', a afirmat Daniel Constantin.

El a mai spus că, pentru alegerile din 2016, ALDE nu mai trebuie să vină cu promisiuni, pentru că oamenii s-au săturat de ele şi vor fapte.

Daniel Constantin a efectuat, pe parcursul zilelor de joi şi vineri, vizite de lucru în şase comune clujene, alături de caravana PNDR 2020, în vederea promovării Reţelei Naţionale de Dezvoltare Rurală.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ