Daniel Funeriu a demisionat din PDL

| 28 mai, 2013

Consilierul prezidenţial Daniel Funeriu a decis să demisioneze din PDL, acesta transmiţând o scrisoare în acest sens preşedintelui democrat-liberalilor, Vasile Blaga.

Funeriu a postat scrisoarea transmisă marţi preşedintelui PDL pe un site de socializare, declarând: "Nu îi încurajez pe cei care împărtăşesc direcţia actuală a PDL să îmi urmeze exemplul".

Iată şi conţinutul scrisorii adresată  preşedintelui PDL, Vasile Blaga:

,,Am înţeles că este în discuţie o propunere de excludere a mea din partid, propunere care nu a fost respinsă public de conducere. Prefer să nu-i pun pe colegii din PDL în situaţia unui conflict de loialitate: să ridice mâna împotriva voinţei conducerii partidului sau să ridice mâna împotriva unui coleg căruia nu au ce-i reproşa.Neavând vocaţia privirii în urmă cu mânie voi încerca să păstrez în memorie amintirea luptelor duse împreună cu colegii din PDL, inclusiv dumneavoastră, precum şi solidaritatea care ne-a caracterizat în trecut."

Deputatul Alin Popoviciu, vicepreşedinte regional al Partidului Democrat Liberal, a declarat  că a depus marţi la secretariatul general al partidului o cerere prin care solicită introducerea pe ordinea de zi a Biroului Permanent Naţional de săptămâna viitoare discutarea excluderii din PDL a lui Teodor Baconschi, Cristian Preda, Daniel Funeriu, Theodor Paleologu şi Sever Voinescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ