Emil Boc susţine că nimeni nu trebuie exclus din PDL, aceasta fiind o soluţie extremă

| 29 mai, 2013

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc susţine că nimeni nu trebuie exclus din partid, această măsură fiind o soluţie extremă.

"Eu nu am fost un fan al excluderilor din PDL şi am recurs la astfel de măsuri doar în anumite situaţii excepţionale. În cazul excluderilor, trebuie atenţie maximă şi trebuie să fie varianta extremă pe care să o ai în aplicare cu privire la un membru şi trebuie cumpănit foarte bine înainte de a se ajunge la o asemenea decizie. Excluderea din partid e soluţia extremă, până atunci trebuie să se apeleze la toate modalităţile amiabile necesare pentru păstrarea membrilor în interior. Fiecare caz în parte trebuie analizat cu maximă atenţie. Sper ca şi actuala conducere a PDL să meargă în continuare pe aceeaşi abordare pe care a avut-o partidul până acum, şi anume ca excepţia excepţiilor să fie excluderea, regula să fie dialogul şi găsirea soluţiilor pentru a ne păstra oamenii în partid", a declarat miercuri Emil Boc, într-o conferinţă de presă.

El s-a referit şi la demisia din PDL a lui Daniel Funeriu.

"Actele unilaterale nu le discutăm, pentru că ţin de opţiunea personală a fiecăruia. Un om care a promovat reforma educaţiei este un om valoros, dar în privinţa opţiunii personale nu comentez, este o decizie individuală, care are un aspect unilateral", a afirmat Emil Boc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ