Darius Vâlcov, pe Facebook: "Îmi susţin în continuare nevinovăţia. Demisia mea este un gest normal"

| 16 mar, 16:28

Darius Vâlcov a postat pe Facebook un mesaj potrivit căruia a acceptat solicitarea premierului Victor Ponta de a finaliza procedurile legate de Codul Fiscal și de Codul de Procedură Fiscală, dar și-a dat demisia, deși este nevinovat, pentru a nu afecta imaginea Guvernului.

Acesta își susține în continuare nevinovăția și afirmă că are încredere în actul de justiție.

"Demisia mea este un gest cât se poate de normal în astfel de circumstanțe, pentru a nu afecta în niciun fel imaginea Guvernului și a României", a explicat ministrul Finanțelor.

Vâlcov a confirmat că a acceptat rugămintea premierului de a rămâne la minister până la finalizarea procedurilor legate de Codul fiscal şi de Codul de procedură fiscală şi că şi-a înaintat demisia pentru a nu afecta în niciun fel imaginea Guvernului şi a României.

Premierul Victor Ponta a anunțat că ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, i-a înaintat demisia duminică. Şeful guvernului a menţionat că se va gândi la un nume pentru portofoliul Finanțelor, după ce actualul ministru va trimite la Parlament proiectele de Cod Fiscal și Cod de Procedură Fiscală.

 

Citeşte şi: Cine îl va înlocui pe DARIUS VÂLCOV la Ministerul Finanţelor. PRIMUL NUME vehiculat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ