De ce nu are voie Ponta să meargă la Guvern trei săptămâni

| 16 iun, 23:06

Medicul român Ion Bogdan Codorean, cel care l-a însoţit pe Victor Ponta pentru operaţia la care a fost suspus acesta în Turcia, a spus într-un interviu ce s-a întâmplat în timpul operaţiei suferite de premierul României şi ce trebuie să facă primul ministru după operaţie.

Ponta nu ar trebui să meargă la Guvern în următoarele trei săptămâni, a declarat Codorean, pentru Gândul.

„Dânsul a fost la mine la consultaţie, săptămâna trecută, şi atunci am stabilit diagnosticul ăsta şi i-am spus că trebuie să se opereze”, a spus Ion Bogdan Codorean.

După consultaţie, Victor Ponta era hotărât să se opereze în ţară. Peste o săptămână, a luat o altă decizie. „La dânsul alegerea a fost, din ce am înţeles eu, numai din prisma izolării de acolo, să fie mai liniştit, să nu fie presiunea presei”, spune medicul Codorean.

Ortopedul susţine că operaţia în sine este una complicată şi că în România sunt câţiva medici care pot face o astfel de intervenţie chirurgicală. Ion Bogdan Codorean este unul dintre aceşti medici care face frecvent astfel de operaţii. Acesta a fost şi motivul pentru care premierul Victor Ponta a mers la el la consultaţie.

„A fost discuţia asta, că se va hotărî dacă se operează aici (n.r. Spitalul Militar), a fost hotărât să se opereze aici, a zis că nu are încredere decât în noi. A spus că de aia a venit la noi, la Spitalul Militar, că are foarte mare încredere în medicii de aici, dar probabil că... nu ştiu eu care au fost deciziile lui, dar din cauza asta m-a şi rugat să-l însoţesc. A zis că are încredere numai dacă o să fiu şi eu de faţă, să comunicăm, să facem planul operaţiei cu cei de acolo”, dezvăluie medicul Codorean.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iun, 08:22
Luiza Popa
ca sa nu fie chemat la DNA si pus sub control judiciar?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ