Victor Ponta creşte în simpatia internauților, în contextul operaţiei la genunchi

| 17 iun, 15:17

După accidentarea suferită la un meci de baschet de premierul Victor Ponta, un număr din ce în ce mai mare de internauți și-au declarat public susținerea pentru șeful Guvernului. Potrivit site-ului facebrands.ro, pagina de Facebook a premierului a înregistrat în ultimele două săptămâni o creștere de peste 5.000 de fani, ajungând la peste 755.500 de persoane care au dat like contului personal.

Mai mult, pe 13 iunie, pagina lui Victor Ponta a atras de două ori mai mulți fani decât cea a lui Klaus Iohannis. Astfel, peste 2.400 de români au apreciat pagina premierului, în timp ce puțin peste 1.200 au făcut același lucru pe pagina președintelui Iohannis.

Totodată, contul lui Victor Ponta a fost populat de mii de mesaje de susținere în contextul accidentării și intervenției chirurgicale suferite.

Un fan al premierului a menționat că a avut probleme de sănătate similare și care înțeleg gravitatea situației și nevoia de tratament de calitate. „Am trecut prin aceeași operație și nu le doresc nici celor mai mari dușmani să treacă prin așa ceva", a scris Ionuț-Florin Suciu.

Marți, Victor Ponta a mulțumit „tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun" pentru el și i-a asigurat pe cei care „se bucură" de necazul său că se va întoarce înapoi la serviciu „mai sănătos și mai puternic". Postarea publicată de premier a adunat aproape 13 mii de like-uri și 3.000 de mesaje în aproape 24 de ore.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Victor Ponta după intervenţia din Turcia: Operația a fost mult mai complicată decât se anticipa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 iun, 07:48
Palada Pufosul
majoritatea celor care au dat like-uri cred ca sunt votantii lui Iohannis
cred ca se bucura...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ