Dragnea: Premierul va avea nevoie de o perioadă de recuperare de trei sau patru săptămâni

| 17 iun, 19:01

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Botoșani, că premierul Victor Ponta va avea nevoie de o perioadă de recuperare de până la patru săptămâni.

Dragnea a precizat că primul-ministru se află în imposibilitatea de a pune piciorul operat în pământ și acuză dureri foarte mari. El susține că intervenția chirurgicală din Turcia a fost 'grea' și 'complexă' și că a fost un succes.

'Este nevoie de o perioadă de recuperare, de trei sau patru săptămâni, în care în fiecare zi trebuie să facă niște exerciții pe care trebuie să le respecte cu strictețe și foarte multă rigoare, altfel o să aibă probleme cu genunchiul toată viața. Are dureri foarte mari atunci când este pus să facă acele exerciții. A încercat să facă câțiva pași cu un cadru ieri, dar este aproape imposibil. Stă într-un pat special care se modelează în diverse poziții și are niște aparate care lucrează la picior', a afirmat Dragnea, care l-a vizitat marți pe Ponta la clinica din Turcia.

Liviu Dragnea a mai spus că primul-ministru urmează a fi reevaluat vineri, medicii urmând să decidă dacă acesta poate părăsi clinica.

Premierul Victor Ponta a calificat marți intervenția chirurgicală la genunchi la care a fost supus într-o clinică din Turcia ca fiind "mult mai complicată decât se anticipa" și și-a exprimat încrederea că "până în decembrie" va putea din nou să facă sport.

"Mulțumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine — operația a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în decembrie voi putea face sport din nou. Mulțumiri speciale doctorului Ionuț Codorean, care a fost lângă mine și mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români — aici însă am ceva ce era imposibil acasă — LINIȘTE și ODIHNĂ)!", a scris premierul pe Facebook.

Ponta a dat asigurări că se va întoarce "mai sănătos și mai puternic".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ