DE CE TACE Iohannis în momente esențiale. Cine îl critică pentru ”tăcerile senzaționale”

| 21 mar, 10:43

Președintele Klaus Iohannis se remarcă tot mai des prin tăcerile senzaționale. Vine la conferințele de presă, la declarațiile cu diferitele ocazii și se remarcă printr-o citire fidelă a textelor plasate de consilier în fața sa și în rest... tăcere.

La fel s-a întâmplat și la declarația de după ultimul Consiliu European de la Bruxelles când TĂCEREA a fost iar asurzitoare. Iată cum sintetizează jurnalistul Dan Tăpălagă ultima ispravă a președintelui de la declarația de presă:

Traian Băsescu îi dă o REPLICĂ DURĂ lui Tăpălagă: Lingătorul de clanţe de ambasade

"Momente de senzatie in conferinta de presa tinuta de Klaus Iohannis la finalul Consiliului European. Presedintele a tacut din nou! De doua ori chiar. O data cand a pornit un televizor din senin in sala de conferinta. A urmarit fara sa scoata un cuvant cum Sorin Miscoci butona de zor televizorul incercand sa-l opreasca. A zambit recunoscator cand l-a stins. A doua oara cand a tacut remarcabil a fost cand a inceput sa-i sune telefonul ziaristului Cristian Unteanu aflat in primul rand. A zambit la fel de frumos cand a reusit dupa cateva secunde sa opreasca soneria. Cam asta a fost tot in cele cinci minute de bla-bla-uri, fara intrebari. Doua taceri senzationale plus inca una adanca la sfarsit cand a refuzat intrebari de la jurnalisti.", relatează jurnalistul pe contul său de Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ