Decizia care îi va AFECTA pe toţi românii luată de Poşta Română

| 20 mar, 19:02

Poşta Română nu mai vinde plicuri în următoarele două săptămâni, deoarece terminalele vor trece printr-un ”update tehnic”, ca urmare a modificării legislației.

"Poşta Română nu mai vinde plicuri de câteva zile. Motivul este modificarea legislaţiei privind casele de marcat. Toate casele de marcat trebuie să treacă printr-un update tehnic, pentru a respecta noile prevederi ale legislaţiei. Sperăm ca procesul să dureze cel mult două săptămâni", au spus reprezententanţii operatorului, citați B1TV.

Poşta este cel mai mare operator local de profil şi are o reţea teritorială de peste 5.600 de unităţi și aproximativ 27.000 de salariaţi.

Poşta Română este controlată de Ministerul pentru Societatea Informaţională (MSI) - 75% şi Fondul Proprietatea - 25%.

Tag-uri: plicuri, posta romana
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mar, 12:37
Gabrielinio Damoc
Bine v-am gasit! Am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina expansiune, nu este un job, ci o afacere, care imi ofera multe oportunitați ca de exemplu piata online mondiala, foarte mult timp liber , bucuria de a lucra de acasa in fața calculatorului. Proiectul este la stagiul national , in scurt timp vom ataca piata online mondiala ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie si imi doresc colegi ambitiosi, cu vise si dorința de independența financiara ! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - rabdare - seriozitate Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala. Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time/full-time, la alegere. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Pentru cei interesati, va rog contactati-ma pe email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ