Declaraţie dură a lui Ilie Năstase: I-aş executa pe toţi

| 14 ian, 2014

Fostul tenismen Ilie Năstase s-a declarat revoltat de impozitele pe care le plătesc românii şi de faptul că acestea nu ar fi folosite cum trebuie de stat. În plus, Ilie Năstase a făcut o declaraţie dură la adresa milionarilor care au ''devalizat'' România.

''Sunt exasperat de sumele imense pe care statul le percepe de la români. Nu este vorba neapărat de mine, eu am cu ce să mă întreţin, dar aş vrea să ştiu şi eu, fiind contribuabuil cu sume mari la bugetul de stat, pe ce se cheltuiesc aceşti bani adunaţi din impozite. Sunt sigur că toţi românii gândesc la fel. Vrem transparenţă, nu să fim furaţi'', a declarat Ilie Năstase pentru ring.

În plus, Ilie Năstase a mai spus că ar trebui ca fiecare român să îşi justifice averea şi ca statul să verifice conturile din străinătate ale bogătaşilor. ''Nu înţeleg de ce statul român nu cere să vadă conturile românilor din băncile din Elveţia. Trebuie să vedem cine are bani şi apoi să aflăm de unde are bani fiecare milionar de carton. Să îi justifice şi, dacă nu poate să dovedească provenienţa sumelor, să fie executat. I-aş executa pe toţi milionarii ăştia care au furat şi vă spun eu că sunt mulţi'', a mai spus Ilie Năstase.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 2014
Tudval
normal
Nu vad nimic extremist. Astfel de pedepse au fost considerate normale de-a lungul istoriei. Recent, am fost conditionati sa credem ca sant extremiste, oare de ce?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ