Declaraţie neaşteptată a Elenei Udrea în legătură cu viitorul preşedinte al României

| 14 aug, 2014

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat joi seara la Târgu-Jiu, că actualul candidat la Preşedinţie din partea formaţiunii pe care o conduce, Cristian Diaconescu, este cel cel mai bine pregătit pentru funcţia respectivă, precizând însă că notorietatea acestuia trebuie crescută.

Totodată, Elena Udrea a precizat că atât lipsa de notorietate a candidatului partidului, cât şi a partidului au condus uneori la îngreunarea strângerii de semnături necesare, apreciind totuşi că organizaţiile din ţară vor strânge numărul de semnături propus.

'Eu consider că Cristian Diaconescu este o soluţie foarte bună, de aceea l-am şi propus. Vreau să spun că este cel mai bine pregătit candidat pentru funcţia pe care ar urma să o ocupe, de preşedinte de ţară. (...) Au fost comentarii legate de lipsa de lipsa de vizibilitate a partidului şi a candidatului în această campanie, lipsa de mobilizare a partidului, de faptul că notorietatea domnului Diaconescu are nevoie să fie crescută în continuare pentru că mai sunt cazuri în care, nefiind cu o notorietate foarte mare, au fost situaţii în care s-au strâns mai greu semnături, acest lucru e pus şi pe seama faptului că suntem în plină perioada de vacanţă, nu am nicio grijă că partidul nu va strânge semnături pentru candidatul lui. Îngrijorarea ar putea veni eventual din faptul că aşa cum arată acum lista de candidaţi, aşa cum se preconizează a fi campania, trebuie să fim atenţi să nu pierdem electoratul preşedintelui şi să mobilizăm propriul electorat', a spus Elena Udrea. 

În context, preşedintele PMP a mai afirmat că nu neagă faptul că, după discuţiile de marţea viitoare cu conducerea partidului, este posibil să fie desemnată candidatul la Preşedinţia României, urmând ca acest lucru să fie stabilit în funcţie de evaluarea actualei campanii. 

'Nu neg nici că voi fi, nici că va rămâne aşa pentru că va fi o decizie a structurii de conducere a partidului. (...) Evident între domnul Diaconescu şi preşedintele partidului, pentru că dacă în actuala campanie din analize reiese că nu poate să facă pentru partid scorul pe care ni-l propunem, dacă prin evaluarea actualei campanii şi a candidatului suntem în pericol să nu intrăm în turul doi atunci schimbarea, este evident că se face cu preşedintele partidului pentru că este evident că este cel care are datoria să dea cea mai bună soluţie partidului. În calitate de lider al PMP trebuie să îmi asum această candidatură în cazul în care vom constata că avem dificultăţi în a ajunge în turul doi', a mai spus Elena Udrea. 

Ea a mai menţionat că după ce partidul va lua o decizie privind candidatul la alegerile prezidenţiale, va avea loc şi o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ